Ditt betyg: 4.8
Betyg: 4.8 - 6 avgivna

porzellantreff.de Rabattkod & kuponger

Nedan hittar du 8 giltiga kupongkoder och kampanjer som kommer att fungera för porzellantreff.de i juni 2024

Porzellantreff.de är en onlinebutik med porslin, glas, keramikbestick och bestick från Tyskland med europeiska toppmärken som Villeroy & Boch, Rosenthal, Rosenthal Versace, Wedgwood och Le Creuset. För varje porslinsmärke kan du använda en av våra Porzellantreff Kuponger från nedanstående lista.

Erfarenheten av denna butik är över 15 år, vilket betyder att den har sålt keramiska föremål i Tyskland och runt om i världen till mer än en halv miljon köpare. Eftersom de är en av de största keramikbutikerna är priserna i genomsnitt lägre med 20 % när du använder en rabattkupong på porzellantreff.de.

Keramik, porslin, glas, keramik servis och bestick levereras över hela världen med bud direkt från Tyskland. För bättre kommunikation med kunderna är både webbbutikssidan och onlinesupport på engelska, tyska och ryska.

En porzellantreff.de Kupong kan användas för vilken som helst av de 125,000 XNUMX produkter som är permanent i lager. Onlineshopping kan betalas med kredit- eller betalkort, VISA, Mastercard, Maestro eller JCB via banköverföring eller PayPal.

...Läs mer